Himmelschiff Excelisor | Drone | Copenhaarlem

Himmelschiff Excelisor
20. april i år holdt Himmelschiff Excelisor (DK), The Beardy Durfs (DK), Treasure of Grundo (NL) og Those Foreign Kids (NL) en liten minifestival under navnet Copenhaarlem på scenen og utestedet Drone i København.

Samtlige av konsertene ble filmet, og under finner dere en eksperimentell video formet rundt Himmelschiff Excelisor opptreden under Copenhaarlem. Himmelschiff Excelisor, som beskriver musikken sin som ”sci-fi black/doom-metal blandet med shitgaze”, er gitarpedalmakerne Vulcan Mulciber (Jesper Bagger Hviid og Jon Marius Brogaard Aeppli) omgjort til band.

Jeg har klippet videoen sammen ved hjelp av ulike tekniker og totalt fravær av struktur. Med hjelp av datamoshing, mengder med filtre og hyppig bruk av opacity har resultatet blitt en eksperimentell smørje det ikke er helt lett å sette ord på hva er. Det som i hvert fall er sikkert er at dette er ikke noe for en hver smak.

Himmelschiff Excelisor | Drone d. 20:4 from Truls F on Vimeo.